Hajléktalanság Magyarországon - A "Február Harmadika" munkacsoport által közzétett információk

Február Harmadika adatfelvétel

Február Harmadika adatfelvétel

Február Harmadika Kutatás 2013.

2013. február 02. - FebruárHarmadika

Kedves Kollégák!

A 15. "Február Harmadika" adatfelvétel lesz holnap. A letöltések között találjátok az adatfelvétellel kapcsolatos információkat tartalmazó tájékoztatót, valamint az ajándéksorsolás ismertetőjét, és részvételi nyilatkozatát. Az ismertetőt ki is lehet plakátolni az intézményekben az adatfelvétel idején. A sorsolásról - a sorsolás szabályosságának igazolására - minden szállón töltsetek ki sorsolási jegyzőkönyvet (a mintáját szintén csatoltam). 

Megtalálható még a kitöltendő megállapodás mintája, mely a gondozási díj kifizetéséhez szükséges.
Ezen felül ízelőül letölthető a 2012-es február harmadika felmérés adataiból készült előadás diasora, melyet műhelytalálkozókon bemutattunk.
A felmérésben való részvétellel kapcsolatban információ kérhető a februar3kutatas@gmail.com címen, valamint a felmérés ideje alatt folyamatosan az alábbi elérhetőségeken:
A Február Harmadika Munkacsoport nevében köszönjük az adatfelvételben való közreműködéseteket!
Letöltések:

A bejegyzés trackback címe:

https://februarharmadika.blog.hu/api/trackback/id/tr285059002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása