Hajléktalanság Magyarországon - A "Február Harmadika" munkacsoport által közzétett információk

Február Harmadika adatfelvétel

Húsz év - Huszonegy Február Harmadika Adatfelvétel

Kedves Kollégák! Huszonegyedszerre is KÖSZÖNJÜK!

2019. február 03. - FebruárHarmadika

1999. február harmadikán töltötték ki az első kérdőíveinket a hajléktalan emberek. Húsz éve annak, hogy a szociális munkások, segítők először fogták a kezükbe a Február Harmadika Adatfelvétel dossziéit hogy kiosszák a kérdőíveket. Az évek során rengeteg ember segítsége és támogatása kellett ahhoz, hogy mindez huszonegy alkalommal megismétlődhessen.

Húsz év alatt rengeteg változáson ment át a felmérés, máshogy, más kérdéseket teszünk fel, más embereknek. Ami változatlan az évek során az a kiapadhatatlan kíváncsiság, amivel minden év február harmadikán figyeljük a friss eredményeket, hallgatjuk a segítők beszámolóit és várjuk az eredményeket. Hiszünk benne, hogy évről-évre gyűjtött adataink elengedhetetlenek ahhoz, hogy a magyarországi hajléktalanságról alkotott képünket valódi tények, valódi emberek válaszai alapján alakítsuk.

Jó munkát kívánunk Nektek!

2019. február harmadikán.

Huszonegyedik alkalommal.

Ui.: Nagyon örülnénk, ha készítenétek néhány fotót arról, ahogy nálatok zajlik a kérdőívek kitöltése (olyat, amit esetleg közzé is tehetünk). Szeretnénk megmutatni másoknak is, hogy milyen egy Február Harmadika adatfelvétel hangulata egy szállón, vagy egy sátor mellett fagyoskodva! A képeket a februar3kutatas@gmail.com címen várjuk (nagyon).

Bal oldalon a legfelső polcon az 1999-ben felvett kérdőívek vannak a megsárgult dossziékban, majd sorban a többi év talán 2008-ig.
dsc_1206_resize.JPG

A 2019-es felmérés tájékoztatói:

Készítettünk nektek egy tájékoztatót, amiben az online felület használatához találtok mindenféle hasznos és praktikus információt: F3_2019_Adatrögzítési_Segítségek

Az adatfelvétel általános tájékoztatóját is le tudjátok tölteni: F3_2019_Általános_Tájékoztató

A GDPR (Adatkezelési) tájékoztatót itt találjátok: F3_2019_GDPR_Adatkezelési_Tájékoztató

Gurály Zoli idei előadása Pécsen:

Gurály Zoli előadása Kecskeméten:

Ha az adatfelvétel, vagy az adatrögzítés során kérdésetek lenne, akkor keressetek minket e-mailben, vagy a megadott telefonszámainkon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://februarharmadika.blog.hu/api/trackback/id/tr8714604490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.