Hajléktalanság Magyarországon - A "Február Harmadika" munkacsoport által közzétett információk

Február Harmadika adatfelvétel

Február Harmadika adatfelvétel

Elkezdődött a Február Harmadika éves hajléktalanügyi felmérés

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Budapest, 2021.02.03.

2021. február 03. - FebruárHarmadika

Elkezdődött a hajlék nélküli emberek éves, országos kérdőíves felmérése. Idén a felmérés középpontjában a koronavírus járvány hatásai állnak. A kérdezők arra kíváncsiak, milyen veszteségek érték a hajléktan embereket a járvány és a kapcsolódó intézkedések hatására, mekkora a félelem a vírustól, mennyire változtatta meg az életüket a járvány, s milyen segítségeket kapnak a védekezéshez.

A Február Harmadika Munkacsoport szervezésében immár 22. alkalommal sorra kerülő éves felmérésben – idén a járványügyi előírások szigorú betartása mellett – részt vesznek az ország hajléktalanszállóin dolgozó szociális segítők és az utcai szociális munkások. Újítás, hogy ebben az évben a lakhatási szegénységben élőktől is válaszokat várnak a kérdésekre, ha felkeresik és kitöltik a Menhely Alapítvány honlapján is megtalálható kérdőívet (F3-2021 Kutatás).
Az első eredményeket várhatóan már február végén közzé tudják tenni a kutatók.

Dr. Győri Péter
Menhely Alapítvány

 Kapcsolattartó: Gurály Zoltán módszertani munkatárs  *  +36 20 934 5821

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://februarharmadika.blog.hu/api/trackback/id/tr316414882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása