Hajléktalanság Magyarországon - A "Február Harmadika" munkacsoport által közzétett információk

Február Harmadika adatfelvétel

Február Harmadika adatfelvétel

Újra "Február Harmadika" - 2015

2015. január 10. - FebruárHarmadika

TISZTELT INTÉZMÉNYVEZETŐK! KEDVES KOLLÉGÁK!

 
A „Február Harmadika” adatfelvétel sorozat keretében Budapesten 1999 óta, vidéken 2006-tól minden év február 3-án kérdőíves adatfelvétel zajlik a hajléktalan emberek körében. A hagyományoknak megfelelően 2015-ben is megszervezzük az adatfelvételt.
 

2015-BEN AZ ADATFELVÉTEL IDŐPONTJA FEBRUÁR 3. (KEDD)

 

Kérjük a hajléktalanellátó szervezeteket, hogy csatlakozzanak az adatfelvételhez annak érdekében, hogy 2015-ben is a lehető legtöbb megkérdezett hajléktalan ember válaszai álljanak rendelkezésünkre.

 
A kutatás anonim kérdőívén alapadatokra, a hajléktalanná válásra, a hajléktalanként eltöltött időre, a jövedelemre, munkavállalásra, és az életmódra vonatkozó kérdések szerepelnek.  A kérdések egy része minden évben azonos, míg bizonyos specifikus kérdéscsoportok évről évre változnak. A 2014-ben kitöltött kérdőívek száma túllépte 10.000 db-ot.
 
A FELMÉRÉSBEN VALÓ RÉSZVÉTELLEL, ILLETVE A KORÁBBI FELMÉRÉSEK EREDMÉNYEIVEL KAPCSOLATBAN INFORMÁCIÓ KÉRHETŐ:
A Közép-Magyarországi régióban elsősorban a februar3kutatas@gmail.com címen, és a konvergencia régiókban a Regionális Diszpécserszolgálatoktól, vagy
Gurály Zoltán (zoltan.guraly@gmail.com), Szabó Andrea (februarharmadika@gmail.com).
 
Együttműködésüket előre is köszönve,
A „Február Harmadika” munkacsoport nevében,
 
2015. január 9.
Gurály Zoltán, Szabó Andrea

A bejegyzés trackback címe:

https://februarharmadika.blog.hu/api/trackback/id/tr5714535830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása